Trend alert: dé nieuwe autumn/winter trends

Ben jij ook benieuwd naar de schoenentrend van deze herfst en winter? In de overgang van de zomer naar de herfst is er natuurlijk een grote verschuiving in hoe we ons kleden, aangezien de zon natuurlijk steeds meer gaat verdwijnen. Daar horen dus ook andere schoenen bij. Hier lees je alles over wat dé nieuwe autumn/winter trends zijn van dit jaar.

Een paar hakken mogen natuurlijk niet ontbreken in je kledingkast. Voor elke gelegenheid is er wel een paar hakken. Er zijn sportieve, elegante, hippe en gedurfde designs. Hierdoor zijn ze makkelijk te combineren. Ook in het najaar kunnen een paar hakken je outfit compleet maken. Draag ze onder een casual outfit naar werk, of onder een jurkje naar een feestje. Een paar hakken zijn niet te missen deze winter.

Daarnaast zijn de lak loafers ook helemaal hip dit najaar. Deze lakleren, heerlijk dragende schoen is zowel in de zomermaanden als in de wintermaanden met een sokje prima te dragen. Deze classic loafers zullen het nog wel een tijdje uit gaan houden in het modeland. Het fijne aan deze loafers is dat je ze op talloze manieren kan combineren. Van basic jeans, feminine rokje en de nette tailored pants tot casual t-shirts, oversized overhemden en leren jassen. Perfect dus voor het najaar.

Als laatste trend, maar niet te missen, hebben we de teddy sneakers. Deze licht gewicht sneakers zijn gemaakt van leer, suéde, textiel en er zit anti slip op. Door de grovere zool krijgt de schoen een wat stoerdere look. Het teddy stof geeft ook een warmere uitstraling voor in de koude wintermaanden.  Ook deze schoen is eindeloos te combineren. Onder een skinny jeans of baggy jeans staan de sneakers altijd goed, en bij een jurkje of rok kun je met deze schoen de look wat stoerder maken. Deze must-haves zijn niet te missen dit najaar!