Nieuw: Kettingen & gespen

Kettingen & gespen
Loafers met grove buckles, enkellaarsjes met ketting details en laarzen met stoere gespen erop; een greep uit de toffe chain trend. Met deze trend maak jij sowieso een statement. Deze schoen leent zich ook perfect voor een basic outfit die een uitgesproken detail als finishing touch kan gebruiken. Benieuwd naar de kettingen & gespen collectie van Tango Shoes? Neem snel een kijkje op de collectie pagina.

Chain trend loafers
Anno 2021 zijn loafers verkrijgbaar in verschillende varianten. Neem bijvoorbeeld de chunky loafers met gouden gesp van Tango Shoes. De chunky zool met grove vormen geeft de schoen een stoere look en tegelijkertijd veel grip. Deze instappers zijn leer gevoerd en hebben een uitneembaar voetbed. Ze zijn makkelijk te stylen met verschillende outfits en zitten ook nog eens heerlijk!

Chain trend laarzen
Grote gespen worden op allerlei producten toegepast; op loafers, op sjaals, op tassen en uiteraard op laarzen. Wil je dit najaar voor een on-trend look gaan? Kies dan een laars met een chain detail. Met deze boots maak jij gegarandeerd een statement. Combineer ze stylevol met een mooie jurk die net boven de laars valt of style ze met een classic skinny jeans. Wist je dat al onze zolen zijn gemaakt van lichtgewicht materiaal en een grof profiel? Hierdoor zijn onze laarzen erg comfortabel en zorgen de zolen voor een goede grip. Dit zorgt voor het ultieme loopcomfort.
Hoe te stylen met verschillende outfits?
De chain trend is met allerlei outfits te combineren. Of je nu gaat voor een stoere look of juist een basic outfit. De chain trend zorgt voor eindeloos veel combinatiemogelijkheden. Ga je voor een stoere look? Combineer de trend dan met een stoere mom jeans en basic sweater. Liever een klassieke outfit? Kies dan voor een mooie skinny met colbert en gebruik de chain als finishing touch.

Ben jij helemaal klaar voor de trend van dit najaar? Bekijk hier de gehele kettingen & gespen collectie van Tango Shoes online.