Dames sneakers online shoppen | Tango Shoes

Sneakers

101 Artikelen

Sneakers bij Tango

Een leven zonder sneakers kun je jezelf niet voorstellen. Iedereen draagt ze, het zit namelijk super comfortabel en geven elke outfit een casual touch. Tango heeft een grote collectie dames sneakers in alle kleuren en maten, neem een kijkje!

Soorten sneakers

Natuurlijk zijn er veel verschillende soorten sneakers. Zo kan je gaan voor lage sneakers in een bepaalde kleur die je outfit opvrolijken. Maar ook voor hoge sneakers met een neutrale kleur, waarbij je een casual look aanhoudt. De mogelijkheden zijn onbeperkt. Een ding is zeker, ze zijn eigenlijk onmisbaar in je schoenencollectie.

Sneakers trend

Je bent ze waarschijnlijk overal tegengekomen, de trend van nu: platform sneakers. Met deze gympen sla je twee vliegen in één klap. Zo tel je extra centimeters op bij je lengte en loop je toch nog super comfortabel. Dit is de reden waarom ze zo razend populair zijn. Bij Tango vind je een gevarieerde collectie damesschoenen met verschillende pasvormen binnen deze collecties. Bekijk het aanbod van verschillende platform sneakers van Tango Shoes.

Hoe combineer je sneakers in 2018

Denim Jeans

Dit nieuwe seizoen is all about denim. Maar deze keer gaat het niet om een gewone skinny of standaard spijkerbroek, nu is er een speciale jeans. Namelijk de ‘fancy pants’, dit zijn jeans met gaten, patches, sterren en gerafelde onderkant. Het valt heel leuk te combineren met gympen voor een old school stijl. De platform sneakers doen het bij deze speciale jeans extra goed.

Jurk

Makkelijker en comfortabeler wordt het niet. Of het nu zomer, winter, lente of herfst is. Haal je favoriete jurk uit de kast, laat je benen zien en draag een nieuw paar stappers. Het verschijnsel van jurk met sneakers is ontstaan in Amerika, waar werkende vrouwen liever niet op hoge hakken van afspraak naar afspraak wilden rennen. Deze look is dan ook helemaal geschikt voor een lekker dagje winkelen. De lage sneakers zijn het best te combineren met een jurk.

SUPER SOCKS

Vroeger verstopten we onze sokken het liefst zo ver mogelijk in onze schoenen, maar tegenwoordig mogen ze echt gezien worden. De fishnet sokjes zijn nu helemaal trending en die doen het supergoed in gympen. Maar ook sokken met stippen, strepen, glitters en gekke symbooltjes doen het bijvoorbeeld lekker. Deze sokken zijn goed te combineren met gekleurde sneakers maar zeker ook met klassieke sneakers.

Mogen we je op de hoogte houden?*No worries, no spam. Your info is safe with us! privacy policy. *Wekelijks