Over ons | Tango Shoes

Over ons

“A journey of a thousand miles begins with a fabulous pair of Tango Shoes” 


Tango Shoes bestaat nu ongeveer 5 jaar en we groeien sindsdien nog steeds. Door het gebruik van mooie materialen, trendy, maar basic kleuren en uitneembare voetbedden, vinden we altijd een mooie mix tussen trends en klassiekers met een vrouwelijke touch. Dit gecombineerd met een goede prijs, baseren we onze collectie niet zo zeer op een bepaalde leeftijdscategorie, maar meer op een type vrouw. Een vrouw die niet de grens op zoekt, maar wel van een trendy schoen houdt met een mooie pasvorm.

Ons Tango Team bestaat uit 9 mensen en ons hoofdkantoor bevindt zich in Kaatsheuvel, Noord-Brabant. Hier hebben we onze eigen design, sales en customerservice afdeling. Ook het magazijn bevindt zich hier, waardoor we je makkelijk kunnen helpen met vragen over ons product of je bestelling. De marketing afdeling van Tango zit hartje centrum van Amsterdam. Alle keuzes die we maken bekijken we vanuit ons eigen Tango oogpunt. Dit betekent dat een goede kwaliteit en prijs altijd voor op staat, maar dit wel hand in hand gaat met goede werkomstandigheden en eerlijke prijzen in onze fabriek in Portugal. Daarnaast zorgen we er ook voor dat we nooit gebruik maken van bont en mogen ook dit keurmerk dragen.


Tango Shoes is trots onderdeel van Brandfarm BV.
Brandfarm Company Kaatsheuvel is een vooruitstrevend modebedrijf op het gebied van schoenen, met fabrieken in Portugal.
Brandfarm is onder andere eigenaar van de merken Tango, Grotesque, Yellow Cab en Original Bufflox, die het internationaal op de markt brengt.
 

Mocht je nog vragen hebben over ons, mail dan gerust! We zijn altijd blij om te helpen: info@brandfarmcompany.com.  

Mogen we je op de hoogte houden?*No worries, no spam. Your info is safe with us! privacy policy. *Wekelijks